Letar ni efter snygga förlovningsringar?

Är det så att ni har bestämt er för att förlova er och vill hitta snygga förlovningsringar? Varför inte satsa på en förlovningsring som är unik? Idag finns det många olika sorters ringar och många väljer redan färdiga modeller när de ska förlova sig. 

Det är mycket roligare att komma med egna förslag och få sin ring tillverkad efter de önskemål man har. Förlovning i sig är något man gör, för att sedan gifta sig. En del väljer att tillverka matchande förlovningsringar med sina vigselringar. En del väljer att bara förlova sig, men inte gifta sig. 

Vad ni väljer att göra är helt upp till er. En förlovningsring bärs enligt tradition i Sverige på vänster ringfinger. Förr var dessa ofta i guld, men idag kan man helt själv välja vad det ska vara för material.

Fria med en förlovningsring

Många gånger är paret tillsammans överens om att de ska förlova sig. De väljer ut förlovningsringarna tillsammans. Dock är det även som så att man kan överraska sin partner med en förlovningsring och så att säga fria. Det gäller då bara att du vet vad din partner har för smak när det kommer till smycken. En del älskar guld, andra vill ha silver, den tredje vill ha diamanter. 

Det finns inga rätt eller fel längre när det kommer till förlovningsringar, utan man väljer de ringar man känner passar och som man tycker är snygga. Tanken är ju att de ska sitta på era fingrar, resten av era liv. Så se till att välja de som verkligen tilltalar er. Ännu bättre alternativ är att vara med och designa ringarna, så att de blir unika och speglar just era personligheter.